Goenveien 2

Betongbygg har sammen med Rygge Senior Bo (RSB) utviklet et boligprosjekt tilrettelagt for seniorer i Halmstad i Rygge. Prosjektet består av en boligblokk med 23 leiligheter over felles parkeringskjeller. Leilighetene får en syd og vestvendt orientering med gode solforhold og flott utsikt utover kulturlandskapet i Rygge.

Interessert i leilighet? Se egen nettside for prosjektet: Goenveien 2

Byggherre: Betongbygg Eiendom AS
Entrepriseform: Totalentreprise
Prosjekttype: Leiligheter
Prosjektstatus: Pågår
Prosjektstart: 2018

Vi planlegger oppstart av vårt seniorprosjekt på Halmstad i Rygge. Prosjektet får adresse Goenveien 2 og vil bli naboprosjekt til det allerede etablerte seniorprosjektet Goenveien 4. 

Prosjektet er spesielt tilpasset seniorer. Det er lagt vekt på gode og gjennomtenkte løsninger som vil gjøre hverdagen enklere og som gjør at man kan bli boende lenge. 

Prosjektet har egen felles gjesteleilighet i tillegg til romslige fellesarealer for sosiale samlinger. Det er også inkludert et trimrom som en del av fellesarealene.

Vi starter nå detaljprosjekteringen og håper å være i gang i på plassen i løpet av august/ september.

Prosjektet har blitt godt mottatt i markedet og mange leiligheter er solgt, men det er flere fine leiligheter igjen for den som er interessert. Eiendomsmegler 1 Moss står for salget, og kan kontaktes dersom man er interessert.

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner