Nyansatt: Anders Ovrid ansatt som prosjektleder

Publisert 11.01.2021

 

 

 

 

Jeg heter Anders Heramb Ovrid og er nyansatt prosjektleder i Betongbygg. Jeg kommer fra jobben som gruppeleder i Sweco Norge hvor jeg de siste 4 årene har hatt ansvar for blant annet marked, tilbud, økonomi, utvikling, HR, planlegging samt prosjektledelse, endringsledelse og strategi.

Tidligere har jeg jobbet som sivilingeniør RIB i Sweco Norge. Og har erfaring fra store og små prosjekter innen næringsbygg, bolig og industri.

Jeg har en tømrerutdannelse samt en 5-årig mastergrad i bygg og konstruksjoner fra Universitetet i Stavanger (UIS). Våren 2012 skrev jeg mastergradsoppgave om bruk av fiberarmert betong; ”Duktilitet i fiberarmert lettbetong ”.

Jeg er født i 1987, oppvokst på Lande i Sarpsborg og bor nå på Opsund med kone og våre to barn på snart 3 og 6 år.

Jeg trives godt i naturen og jakter en del på småvilt når mulighet byr seg. Jeg holder også på med lappen på tung motorsykkel og har gått til innkjøp av en gammel motorsykkel som nå skal restaureres. Ellers er jeg en gammel fotballspiller og når det er vinterføre tar jeg ofte på meg langrennsski eller telemarkski.

Jeg trives når det er høyt tempo og her har jeg allerede fått mye ansvar gjennom å få prosjektledelsen på pågående prosjekt samt nytt byggetrinn.

Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kollegaer og har personlig store forventninger til både meg selv og Betongbygg om å få være med å nå nye høyder.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner