Nyansatt: Frøydis Oraug ansatt som prosjektutvikler

Publisert 08.12.2020

 

 

 

Jeg heter Frøydis Oraug og er nyansatt prosjektutvikler i Betongbygg Eiendom. Jeg kommer fra jobben som prosjektleder og gruppeleder i WSP Norge hvor jeg de siste 5 årene har jobbet som prosjektleder både for private og offentlige byggherrer. Tidligere har jeg også jobbet som prosjektleder i Sarpsborg kommune, som byggesaksbehandler og som sivilingeniør i NCC Construction.  Av utdanning har jeg en 5-årig mastergrad i tekniske fag fra Universitetet for Miljø og Biovitenskap (UMB). Ved UMB studerte jeg byggeteknikk og arkitektur, og tok hovedkurs innen bygningsplanlegging og konstruksjonsteknikk. Våren 2005 skrev jeg mastergradsoppgave om norsk byggeskikk gjennom tidene; ”Byggeskikk i brytningstid”.

 

Jeg er født i 1980, oppvokst i Ullerøy og bor nå på Hevingen med mine to barn på 9 og 11 år. Jeg er glad i sjøen og drømmer om egen båt, og det siste halvannet året har jeg hver måned tatt en liten dukkert i havet. Ellers er jeg glad i å være kreativ og bruker endel tid foran symaskinen når jeg ikke er privatsjåfør og kjører unger på fritidsaktiviteter hit og dit 😊

 

Jeg har blitt veldig godt tatt imot her, og allerede etter en uke føler jeg at jeg har begynt å bli kjent med mine nye kollegaer. Jeg har store forventninger til jobben i Betongbygg, og gleder meg til å ta fatt på spennende prosjekter og få være med å utvikle egen by og region.

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner