Fritznerkvartalet, Sarpsborg

79 leiligheter sentralt på Fritznerbakken i Sarpsborg.

Byggherre: SOBBL Boliger og Betongbygg Eiendom AS
Entrepriseform: Totalentreprise
Prosjekttype: Leiligheter
Prosjektstatus: Fullført
Prosjektstart: 2008
Prosjektslutt: 2012

Byggetrinn 1 består av to bygningskropper med fellesgarasjekjeller og ligger i et særdeles attraktivt boligområde. Byggene er i 4 etasjer og har i tillegg et parkeringsplan under bygget.

Byggetrinn 2  består av 21stk leiligheter og har et bruksarealet på 1957 m2, fordelt på 4 etasjer + parkeringsplan. Fundamenteringen er utført med betongpeler til fjell og grunndragere i betong mellom pelehoder. Bæresystemet er utført med plasstøpte betongvegger og dekker. Klimaveggene er bygget opp med bindingsverk i tre. Yttertakkonstruksjonen er i stål og lettakerelementer. Som fasademateriale er det en kombinasjon av stopuss, teglforblending og platekledning. Begger på balkongene er kledd med trepanel og de fleste har valgt innglassing i front.

Byggetrinn 3 består av 17stk leiligheter med størrelse fra 62 til 139 m2. Fasaden er utformet med brutte flater og sprang for kvartaltet er tilpasset det omkringliggende miljø. Bygget er fundamentert med peler i grunnen. Bæresystemet er utført i betong i kombinasjon av stål.

Byggetrinn 4 er rehablitering og nye leiligheter i den gamle Onsumgården i Olav Haraldssons gate 51.

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner