Kongensgate, Moss

I krysset mellom Kongens gate og Gregers gate har Betongbygg nærmest utviklet et helt kvartal i sentrum av Moss. Det er fint å bo i Moss. Byen er akkurat så liten at man blir godt kjent og akkurat så stor at man stadig blir overrasket over alt den har å tilby.

Byggherre: Betongbygg Eiendom AS
Prosjekttype: Leiligheter, Næringsbygg
Prosjektstatus: Pågår
Prosjektstart: 2013

Kongens gate Sameie består tilsammen av 3 bygg oppe på et felles parkeringanlegg. Bygg A/B ligger til Kongens gate og bygg D ligger til Gregers gate, mens bygg C ligger parallelt med bygg A skilt av et hyggelig opparbeidet gårdsrom. Byggetrinn 2 består av bygg C og bygg D.

Byggetrinn 2 har 30 leilgiheter. Hele byggeprosjektet rommer 45 moderne leiligheter, alle med egen balkong eller terrasse. I tillegg til et hyggelig gårdsrom, vil det på taket av bygg C bli laget en flott takterrasse. 2 heiser og trapperom gjør adkomsten fra parkering til leilighet enkel. Innkjøring til parkeringsanlegg skjer via rampe fra Gregers gate. Foruten parkering rommer denne etasjen også sportsboder og tekniske rom. 1.etg i bygg A er avsatt til næringsareal.

Leilighetene som tilbys er 2,3, og 4-roms leiligheter med BRA fra 50 til 86 kvm. Leilighetene er gjennomgående med god standard og fine planløsninger, og de har et lyst og moderne uttrykk.

Kjøkkenet integreres som en åpen løsning sammen med stue. Som standard leveres hvite profilerte eller glatte fronter. Det leveres høye overskap og laminat benkeplate med innfelt vask og ett-greps armatur med uttak for oppvaskmasking. Det er avsatt plass for hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Disse er ikke inkl. i våre leveranse. Over platetopp leveres avtrekkshette.

Bad leveres med 90 cm hvit innrednng med servant og ett-greps armatur, samt speil og veggskap. Alle sanitærprodukter er hvite. WC er vegghengt med innebygd sisterne.

Det er lagt vekt på trygghet. Alle leiligheter får et kombinert TV/callinganlegg slik at man ser hvem som ringer på hoveddøren før man slipper inn. Anlegget gir mulighet til å fjernåpne hoveddøren fra leiligheten. I tillegg får alle leilighetene egen ringeknapp ved leilighetsdøren.

Leilighetene selges med kvaliteter som vannbåren gulvvarme, sprinkelanlegg og balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner