Solsiden, Son

Solsiden Son byr på en unik beliggenhet midt i den gamle og sjarmerende sentrumskjernen av Son, et område det det ellers ikke er anledning til å oppføre nye boliger. Byggenes arkitektur holder en maritim stil som både tar hensyn til beliggenheten ved sjøen og den eksisterende, eldre bebyggelsen i Son.

Her vil du bo rett ved bryggekanten, med sjøutsikt og flott kontakt med sjøen. Idylliske Glenneparken blir blant dine nærmeste naboer, en grønn lunge det du kan sitte ned og se på det maritime liver Son er kjent for.

Byggherre: Son Eiendom AS
Entrepriseform: Totalentreprise
Prosjekttype: Leiligheter, Næringsbygg
Prosjektstatus: Fullført
Prosjektstart: 2014
Prosjektslutt: 2015

Solsiden Son inneholder 25 moderne leiligheter fordelt på 7 forskjellige bygningskropper, men gode romløsninger tilpasset en moderne hverdag. Leilighetene varierer i størrelser fra en oversiktig og lettstelt 2-roms på 41 kvm og helt opp til en bekvemmelig 4-roms på hele 156 kvm.

Så godt som samtlige leiligheter får egen balkong eller terrasse, i tillegg til garasjeplass i felles garasjekjeller. Med heis direkte fra kjelleren blir adkomsten enkel og behagelig.

Det vil også være mulighet til å kjøpe båtplass i havnen, et ypperlig utgangspunkt for utflukter langs Oslofjordens langstrakte kystlinje.

Leilighetene oppføres i henhold TEK 10 og med god nybyggstandard. Noen av leilighetene får skråtak med åpen himling, som gir en mer særegen og karaktersterk atmosfære. Utstyrmessig får leiligheten blandt annet vannbåren gulvvarme, parkett på gulv, malte lister uten synlige spikerhull, balansert ventilasjon, porttelefon m/video, og flislagte bad.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner