← Om oss Mer

Historie

AS Betongbygg er et allsidig bygge- og anleggs- entreprenørfirma som har sin virksomhet konsentrert om Østfold og Akershus samt Oslo området.

UTVIKLING

AS Betongbygg ble etablert i januar 1981. Selskapet har hatt en jevn og positiv utvikling frem til dags dato. Oppdragsmengden fordeler seg på alle typer prosjekter som kontor- forretning- og industriutbygning. I tillegg har rehabilitering utviklet seg til å bli et spesialområde.

På 90-tallet har konsernets eiendomsselskap, Betongbygg Eiendom AS utviklet seg betydelig innen eiendom og boligutvikling. Dette utgjør nå ca. 50-60% av vår aktivitet. Egenregiprosjektene utvikles i nært samarbeide med grunneier/investor. I disse tilfeller opererer AS Betongbygg som hovedentreprenør. I 1999 hadde Betongbygg Eiendom AS og AS Betongbygg en omsetning på ca 130 millioner og har ca. 65 ansatte. 

Det pågår for tiden en rivende utvikling inne byggfaget. Stadig nye produkter introduseres på markedet og man opplever økt spesialisering innen alle fagområder. Vårt firma har hatt evne og økonomi til aktivt å delta i denne utviklingen, og innehar det mest moderne utstyr både ute på byggeplassene og inne på kontoret. Allerede i 1984 kunne vi flytte inn i vårt eget, moderne og effektive kontor-, verksted- og lagerbygg.
Dette har bidratt vesentlig til å få utviklet en effektiv produksjon og drift.    

VÅRE ANSATTE

Våre ansatte har en lengre erfaring innen byggebransjen enn AS Betongbyggs historie. Derfor har vi kunnet opprett egne avdelinger innen alle faggrupper som mur-, puss- og flisarbeider, tømrer og snekkearbeider, grunn og betongarbeider samt rehabiliteringsarbeider.

AS Betongbygg har bygget opp den kompetanse og erfaring som må til for å kunne gjennomføre prosjekter etter alle typer entrepriseformer, prosjektutvikling, byggemetoder, kvalitetssikring, kvalitetskontroll og ikke minst prosjektstyring. 

"AS Betongbygg står for service og kvalitet, og tilbyr de løsningene kundene vil ha"

Umbraco CMS fra MarkedsPartner